logo

Caravana “Școală și carieră-Fii meseriaș!”

Caravana “Școală și carieră-Fii meseriaș!”

S-a dat STARTUL Caravanei “Școală și carieră-Fii meseriaș!” organizată de Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Hunedoara. Scopul acțiunii este acela de consiliere și informare a elevilor de clasa a VIII-a privind traseul educational si cariera. Debutul a fost la Scoala Gimnaziala Nr. 2 Hunedoara și Colegiul Național “Mihai Eminescu” Petroșani.
Multumim gazdelor și transmitem aprecierile noastre colegilor de la Liceul Tehnologic “Matei Corvin” Hunedoara, Liceul Tehnologic “Constantin Bursan” Hunedoara, Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida” Petroșani, Colegiul Economic “Hermes” Petroșani, Liceul Tehnologic “Mihai Viteazu” Vulcan și Liceul Tehnologic Lupeni care s-au alăturat caravanei.
Echipa de promovare a participat la prima acțiune de consiliere și informare a elevilor de clasa a VIII-a privind traseul educational si cariera în cadrul Caravanei -“Școală și carieră-Fii meseriaș!” organizată de Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Hunedoara la sediul Colegiului Național “Mihai Eminescu” Petroșani.
Mulțumim gazdelor și organizatorilor, le dorim succes la examene elevilor și asteptâm cu drag viitorii boboci.
Distribuie