logo

Activități extracurriculare pe parcursul anului școlar 2023_2024

Activități extracurriculare pe parcursul anului școlar 2023_2024

În perioada 20-24 noiembrie 2023, s-a desfășurat acțiunea “Săptămâna legumelor și fructelor donate”, în cadrul SNAC (Strategia Națională de Acțiune Comunitară). Elevii voluntari de la Colegiul Economic “Hermes” Petroșani au donat legumele și fructele colectate în această perioadă, celor 86 de beneficiari din cadrul Asociației Bunicii Vāii Jiului. Au fost donate 50 kg fructe și 48 kg legume.
Felicitări pentru implicare! 

23 Noiembrie – “Ziua Economistului”, sārbătoritā la Colegiul Economic “Hermes” Petrosani

Felicitări echipei de handbal- băieți pentru calificarea la etapa județeană! – 20 noiembrie 2023

Elevii Colegiului Economic Hermes au participat la un tur ghidat la Exploatarea Culturală Petrila în cadrul proiectului “Identitate în tranziție” în parteneriat cu Asociația Umanitară Kandila Petrila – 20 noiembrie 2023

Balul bobocilor la Colegiul Economic Hermes Petroșani – 17 noiembrie 2023

A venit vremea să numărăm bobocii 🐣🐥🐥🐥🐥🐥Colegiului Economic Hermes!

Și a fost…Balul Bobocilor Colegiul Economic “Hermes” Petrosani 2023
”High school Hollywood”
Felicitări tuturor! Sunteți minunați!
Cu multă plăcere m-am alăturat elevilor și cadrelor didactice de la Colegiul Economic “Hermes ” din Petroșani, la Balul Bobocilor.
A fost o muncă comuna asiduă pentru ca totul să iasă așa cum și-au propus și îi felicit pentru organizarea foarte bună a acestui eveniment important din viața oricărui licean. De asemenea, le felicit pe doamnele directoare ale acestui prestigios liceu și pe părinții adolescenților pentru că sunt alături de ei și îi susțin în activitățile școlare sau extracurriculare.
Primăria și Consiliu Local al Municipiului Petroșani sunt alături și în acest an de elevii din Petroșani și susțin organizarea Balurilor Bobocilor la liceele din localitate. Declarația dlui primar Tiberiu Iacob Ridzi.

 

Activitatea metodică – cu tema “Roadele pământului- Condimente care au schimbat lumea culinară” – 25 octombrie 2023

Colegiul Economic “Hermes” a fost gazda activității metodice a ariei curriculare tehnologii, catedra de alimentație, cu tema “Roadele pământului- Condimente care au schimbat lumea culinară”, activitate susținută de către doamna profesor Bocoș Ramona.
Ne declarăm onorați de prezența doamnei Inspector Dana Luiza Cioară și a colegilor din catedra de alimentație a liceelor tehnologice din județul Hunedoara.

Școala încrederii – 21 octombrie 2023

Pentru că ne dorim tot ce este mai bun pentru elevii noştri!

Ziua Mondială a Alimentației – 18 octombrie 2023

La Colegiul Economic Hermes Petroșani, Ziua Mondială a Alimentației
a fost sărbătorită cu preparate sănătoase, îmbietoare și foarte gustoase. Micii bucătari s-au întrecut în prezentarea produselor realizate de ei cu competență, dăruire și, mai ales, originalitate. Acțiunea s-a încheiat, spre deliciul tuturor, cu degustarea savuroaselor produse.

European Language Day la Colegiul Economic Hermes Petroșani – 26 septembrie 2023

𝗣𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁 𝗲𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀̦𝗰𝗼𝗹𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗼𝘀̦𝗮𝗻𝗶 – 21 septembrie 2023

Am avut astăzi o întâlnire de lucru cu reprezentanții unităților de învățământ preuniversitar din Petroșani și a unităților conexe cuprinse în proiectul “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale”, în valoare de peste 14 milioane de lei – fonduri europene alocate prin PNRR.
✔️ Întâlnirea a avut drept scop stabilirea nevoilor reale ale elevilor și cadrelor didactice, astfel încât scopul implementării acestui proiect să fie atins, respectiv dezvoltarea sistemului educațional.
🔵 Beneficiarii reali ai proiectului sunt cele 7 unități de învățământ cu personalitate juridică și cele 2 unități conexe- Clubul Copiilor Valea Jiului și Clubul Sportiv Școlar Petroșani.

11 septembrie 2023 – Deschiderea noului an școlar

Emoții la începutul unui nou an şcolar!
Bine ați venit, dragi elevi de clasa a IX A şi bine ați revenit dragii noştri elevi!
Vă dorim un an şcolar plin de bucurii şi note foarte bune!
În noul an școlar, luați cu voi curiozitatea și motivația! Nu lăsați pe nimeni și nimic să vă descurajeze! Voi puteți reuși tot ce v-ați propus.
Bazați-vă pe sprijinul familiei, al profesorilor și al comunității! Mult succes!

Campania de Curățenie Generală – 20 septembrie 2023

Elevii Colegiului Economic Hermes s-au alăturat Zilei Naționale a Curățeniei, acțiune inițiată de Asociația Let’s do it, România și Primăria Municipiului Petroșani

 

Peste 580 de voluntari au luat parte astăzi la Campania de Curățenie Generală derulată în Petroșani și inclusă în cadrul acţiunii Let’s Do It, Romania!
În total, voluntarii au strâns aproximativ 720 de saci cu deșeuri. Programată inițial pentru sâmbătă, Ziua Curățeniei Generale a fost amânată pentru astăzi, din cauza vremii nefavorabile.
De la ora 13.00, participanții la această campanie s-au reunit și au plecat pe traseele prestabilite, în zona unităților de învățământ, în campusul Universității Petroșani, în parcuri, zone publice, la blocul de locuinţe sociale, dar și în zona de agrement Brădet.
La ampla acţiune au luat parte voluntari de la școlile generale și liceele din localitate, Detașamentul de Pompieri, Jandarmerie, Crucea Roșie, Universitate, Ocolul Silvic Petroșani și DADPP Petroșani.
Operatorul de deșeuri Supercom și DADPP Petroșani au asigurat sprijin logistic, saci, mănuși, precum și transportul deșeurilor.
Ziua de Curățenie Națională este o inițiativă globală care își propune să mobilizeze milioane de oameni din întreaga lume pentru a curăța mediul înconjurător și a promova conștientizarea asupra problemei poluării. În fiecare an, mii de voluntari se adună pentru a face o schimbare pozitivă în comunitățile lor și pentru a contribui la un mediu mai sănătos și mai curat.
Felicitări!
Vă mulțumim tuturor pentru implicare!
Distribuie